• Sistemul medical din Romania!!!

                Cu siguranta nu e ceva nou, dar sistemul medical din Romania este la pamant. Nu putini au fost cei care au spus ca in spitalele din Romania te duci sanatos si te intorci bolnav, dar din pacate asta este crudul adevar. Banii care se pierd in sistem, aparatura inexistenta, indolenta personalului medical, conditiile insalubre compun un peisaj care ne plaseaza parca direct in lumea a treia. Am avut prea putin contact pana in acest moment cu sistemul medical din Romania, slava Domnului, dar ceea ce se intampla acum la nivelul sistemului medical este incredibil.
                 Cadrele medicale pleaca la cea mai mica oportunitate pe care o au de a lucra intr-un mediu sanatos, medicii parca nu te cunosc daca nu ai banii necesari unei mici sau mai mari atentii si rezultatele parca sunt pe masura "investitiilor" pe care le faci. E incredibil cum pe o foaie de analize in locul unui rezultat sa apara scris "lipsa eprubeta mov".
    Dar iata si cateva imagini dintr-un spital important din Bucuresti. Scuze pentru calitatea lor, dar nici "modelul" nu era prea reusit.



    0 pareri → Sistemul medical din Romania!!!

    Trimiteți un comentariu